COI Alumni netwerk

COI alumni werken bij diverse organisaties uit het bedrijfsleven, semi- en publieke instellingen en professies. Met ruim 75 alumni wordt het COI Alumni netwerk steeds groter. Dat maakt telkens dat de COI leergang integriteitsmanagement extra diepgang krijgt, want meer niet-voor-de-handliggende ethische dilemma’s, morele kwesties en compliance issues worden besproken. Ook betekent het dat we meer toegang hebben tot best practices en inzichten over organisatie integriteit en ethiek. Dat biedt weer mooie input voor dialoog tijdens onze COI alumni bijeenkomsten.

Wil je in gesprek met een van de COI Alumni, bijvoorbeeld om meer te weten te komen over de COI Leergang Integriteitsmanagement? Neem gerust contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu