Webinar “Compliancecultuur in kaart”

Webinar met Autoriteit Consumenten & Markt over het White Paper “Compliancecultuur in kaart: Onderzoek naar complianceprogramma’s en nalevingsgedrag bij bedrijven in gereguleerde sectoren.Donderdag 16 september 2021 16.00 – 17.30.

Het Centre for Organisational Integrity houdt op 16 september een webinar met Marloes Heijnen en Judith Roumen, beiden gedragswetenschapper bij Autoriteit Consumenten & Markt, over hun rapportage genaamd “Compliancecultuur in kaart: Onderzoek naar complianceprogramma’s en nalevingsgedrag bij bedrijven in gereguleerde sectoren.”

Tijdens dit webinar zullen zij toelichting geven op het rapport en de bevindingen, en zullen inzoomen op specifieke aspecten van het rapport. Het rapport is hier te vinden.

Daarnaast zal Diederick Slijkerman, Corporate Compliance Officer bij ProRail, zijn ervaringen delen als een van de onderzochte bedrijven in het onderzoek.

Wilt u dit webinar bijwonen?

U kunt zich hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvangt u enkele werkdagen voor de aanvang een uitnodiging met een link (ZOOM) naar het webinar.

webinar “Compliancecultuur in kaart”

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Menu